Inspirationen til mine billeder henter jeg i kroppens udtryk og bevægelse. Kroppen er i sig selv et kunstværk - den er fysisk, dynamisk og kraftfuld, men den kan også udtrykke det poetiske, intuitive og modtagelige – den er følelser og sjæl. Kroppen er fuld af fortællinger, og jeg forsøger at fange det spontane, livfuldheden, bevægelsen i nuet. Jeg arbejder efter kvindelige og mandlige modeller – enkeltvis og som par. Flamenco og argentinsk tango er også mine store inspirationskilder. Jeg udstiller på gallerier, firmaer, biblioteker og rådhuse og har arbejdet med større projekter, som en billedfrise på 44 m af gymnaster i bevægelse på Gymnastikhøjskolen i Ollerup – og projektet Body Storm i DGI-byen. Jeg er medlem af kunstnersammenslutningen Tøsingerne og af www.croquisdanmark.dk

Anette Bøtter, Galleri Storm, www.galleristorm.dk